2010. november 29., hétfő

Csipogja ám az a parányi ökörszem! :)

Sok-sok havas képet láttam az elmúlt napokban. Hozzánk sajnos csak az eső jutott, hatalmas széllel. Mondanám, hogy nem szeretetm a szelet, de végül csak a szél győzőtt, és elfújta az esőt, szóval azért csak érdemel pontot, mégha szél is. De ezt az esős szeles telet én akkor sem szeretem. Éppen ezért most egy nyári babát szedtem elő a képtárból, mert valahogy kimaradt, nem írtam róla egy sort sem...

Szóval íme ő:


Én Pitypangnak neveztem el magamban, de nem is tudom, hogy a gazdája végül milyen nevet talált a számára. Aki pedig nem más, mint Julcsi, akivel ugye minket rokoni szálak is kötnek, nem csak a közös érdeklődés... :) Kaptam Julcsitól egy hibátlan neszesszert, még akkor régen, nyáron, és gondoltam, én is örömet szerzek neki ezzel a macsekkal. :)

És hogy miért nyári baba? Mert egyrészt nyáron készült :), másrészt pedig mert kapott egy óriási úszógumit, hogy ne érezze magát annyira idegennek ebben a "szappanvárosban", még ha csak pár napig is vendégeskedett nálunk.


9 megjegyzés:

Szilvia írta...

Nagyon édes, elfogadnám én is!!!...és hát az az úszógumi! szuper ötletes!

bolyet írta...

De szépséges!!!Nagyon jóóóó az úszógumi..én is hordok...állandóra.....:-)))))..de nekem nem áll jól, a macsek viszont vele is kecses!Hogy csinálja???

krisz írta...

Hihetetlenül édes lett!Az úszógumiját (is) nagyon eltaláltad!

Aledi írta...

Jaj, de nagyon jó! Tökéletes, és az az úszógumi! Olyan jólesik most ránézni. Ronda iső van, brrr...

Névtelen írta...

Jaj, de draga :)))

Névtelen írta...

Jaj, de draga :)))

Névtelen írta...

Ui: Most mar Cranbrook-ot is beirhatod, hogy ott is vannak babaid! :)

Mesi írta...

Nahát, honnan vetted ezt az úszógumis ötletet? :-) nagyon tetszik!!!

hekka írta...

Köszönöm szépen!
Úgy látom, az úszóguminak nagy sikere volt! :) Hogy honnan az ötlet? Hajdúszoboszlón lakunk, itt nyáron mindenki ezzel mászkál minimum, de a gumimatrac is alap - azzal viszont hogy nézett volna ki a macsek?! Szóval csak ki kellett nézni az ablakon... :)))

Lalomino, hamarosan jön a térképfrissítés! :)