2011. június 23., csütörtök

A neszesszer-föladvány

Ez is még a jómúltkorában történt, de elmesélem nektek is. Gondolom ismerős a sztori: a táskában minden össze-vissza kavarodik, borul és karcolódik minden egyes hadmozdulat hatására, legyen az egy egyszerű zsebkendőkivétel, a bonyolultabb kulcskeresési manőverről nem is beszélve. Az ezt követő bosszankodásokat és fogadkozásokat elkerülendő illetve megszívlelendő, Julcsitól beszereztem két neszesszert. Igen, egyből kettőt. Az egyiket rögvest használatba is vettem, a másikat pedig ajándékba szánom egy családtagomnak. Éppen ezért úgy gondoltam, hogy mivel nem szeretném előre ellőni a leendő megajándékozott meglepetését (mert hát a családom is olvassa a blogom persze), 9 neszesszert is mutatok nektek, és aztán lehet találgatni neki is, nektek is! :) Annyit elárulok, hogy az enyém a jobb felső. :)))









A képek Julcsi blogjából illetve meska-boltjából valók.


8 megjegyzés:

Nora írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
hekka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
hekka írta...

Hát, én most nem gondoltam ezzel nyereményes játékra, bár utólag átolvasva a soraimat, ezt is ki lehet olvasni belőlük... Egy kicsit javítottam is a szövegen, hogy egyértelműbb legyen.

Maradjunk annyiban, hogy mivel ez a titokzatos neszi egy konkrét szülinapi ajándék lesz, nem avanzsálhat blogos játék nyereménnyé, de hamarosan megleplek benneteket egy hekkagurumis játékkal. Ok? :)))

Nora írta...

Akkor a szórakozás kedvéért minden sorban az első tetszik leginkább, az én tippem legyen mondjuk a 2. sor elsője. :)

csevi írta...

Az én tippem az alsó sor középsője. Szeretem ezt a fazont. Na puff, hogy válasszam ki a jót, ha nem ismerem az ajándékozott ízlés világát?

hekka írta...

Nóra, örülök, hogy tetszenek! :)

Csevi, jó nagy mosoly! :)))) Én is szeretem, és merem remélni, hogy más is szereti. :)))

Lente Julcsi írta...

Mivel tudom a választ,arról írok inkább,hogy melyik az én kedvencem :)
A jobb alsó sarokban látható darabot kézzel varrtam -ez az egyetlen ilyen neszim- azért az áll hozzám legközelebb.

Köszönöm:))

hekka írta...

Julcsi, én köszönöm! :) Puszi