2011. április 27., szerda

Hűtő, húsvét és még a nyertesre is fény derül :)

Ez már a mentőforgatókönyv utáni elképzelés. Ugynis kezdődött azzal, hogy húsvét előtt, szombaton elromlott a hűtőnk. Vele együtt a kedvem is, nagyon. Ott álltam, megfőve (szó szerint), elborítva tojással (képletesen) és mindenféle hűtést igénylő étellel, és semmi. Plusz 13 foknál max fokozaton feladtam, kikapcsoltam. Mindent, magamat is. Ezért elmaradt a félig megírt húsvéti bejegyzés is, pogácsástul, mindenestül. Itt kívánok, utólag, kellemes ünnepeket nektek, kedves olvasóim, és köszönöm, hogy gondoltatok rám az elmúlt pár napban.
A pogácsán kívül elmaradt tegnap a sorsolás is, ugyanis még mindig a hűtő kavart be a számításokba: mire elhoztuk, felcipeltük, beállítottuk, kihuzigáltuk, átcseréltük az ajtót, újra beállítottuk, sitty-sutty elrepült a délután, és már csak arra maradt lelki erő, hogy a srácokat bevezényeljük fürdeni, aztán mese és kész. Reggel már csak be kellett üzemelni a hűtőt, és végre nekiállhattunk a sorsolásnak!!! Úgy, ahogy voltunk, pizsamában. Köszönöm szépen mind a 82 jelentkezőnek, hogy velem játszott, és elmondta, hogy melyik amigurumit kedveli (a legjobban). :) Rengeteg szavazatot kapott a tavaszi kollekció, aminek szívből örülök, ugyanis vannak még terveim... Szeretettel köszöntelek benneteket is, friss olvasók, mert meglepve láttam, hogy már 200-an olvasgatjátok jegyzeteimet. :)

És hogy ne szaporítsam tovább a szót, következzék a nyertes:



A nyertes tehát a Cica csoport, gratulálok Zsu, a méhecske hozzátok repül! (Próbáltam közelebbi képet készíteni, de nagyon fogta! :))) ) Zsu, kérlek, írj egy e-mailt, az elérhetőségem az oldalsávban megtalálod!

6 megjegyzés:

Edina írta...

Jó helyre kerül a kis méhecske:)
Örülök neki nagyon!-Nem mintha nálunk nem lett volna jó helye...
Gratulálok!

Lente Julcsi írta...

De jó helyre kerül az ajándék :)
Gratulálok a nyerteseknek!

csevi írta...

Gratulálok a nyerteseknek! Egy ovi csoport. (?) Valóban jó helyre került a nyeremény.

hekka írta...

Edina, Julcsi, Csevi, köszi, én is így gondolom! :) Jól esik, hogy megköszöntétek. :)

Mák írta...

Köszi a lehetőséget!Gratula a nyertesnek!!!

Livec írta...

Gratula a nyertesnek! De jó helyre került! :-)