2010. május 24., hétfő

Visszaélés - Szolgálati közlemény

Mivel több visszaélés is történt az e-mail címemmel az utóbbi egy hétben, ezért leveszem az elérhetőségem az oldalról. Aki szeretne elérni, hagyjon egy megjegyzést, és felveszem vele a kapcsolatot. Úgy látszik, valakinek nagyon a bögyében vagyok... :( Megértéseteket köszönöm.

5 megjegyzés:

á írta...

ez durva. sajnálom, hogy így jártál. annak, aki ezt tette csak ugyanezt kívánom.

Grety Gergaly írta...

Nem igazán értem az ilyen embereket akik ezzel szórakoznak,engem múlthéten egy fiatal gyerek hívótt fel persze szám nélkül ,kérdezte hogy mikor jöhet hozzám és hogy mit hozzon pezsgőt vagy amit szeretnék ?Mondtam neki ,hogy szerintem rossz számot hívott,erre azt mondja ne rosszalkodj drágám.. A párom meg ott ült mellettem ,majdnem elájultam :)
Aztán volt még szóváltás de azt le se írom.Mivel a honlapomon kint van a telószámom gondolom onnét szette..ocsmány dolog ezekkel a dolgokkal vissza élni..

Fércművek írta...

Nahát, én meg most gondolkodtam el, hogy már ki kellene tennem oldalra az elérhetőségem... akkor ez még várat magára. :(

Kri írta...

Telefonszámot nem raknék ki. De a mail címem nekem is kint van. Igaz olyan amit csak ilyen frinc-francokért tartok fent.
Ilyen formában hogy a spamok ne találják meg:
valami(kukac)valami(pont)hu
A privát levelezésem egész más mail címen fut.

hekka írta...

Telefonszámot én se tettem közzé. Spam ellen biztosítva voltam, azzal sem volt gond. Itt a megdöbbentő, hogy ember áll mögötte. Holott nem vagyok egy haragos valaki. Tényleg nem tudom, hogy kinek vagyok az útjában, vagy mi a célja ezzel...