2012. október 5., péntek

Sapkát mindenkinek! :)

Meglehetősen nehezen viselem a sapkát. Én magam, a fejemen - valahogy nem megy ez nekem. A múlt télen is abban a rettentőben inkább kapucniztam; hát igen, mint az várható: több-kevesebb sikerrel. De mégis mindig szemezgetek a sapkákkal, egyszer hátha meglelem az igazit... :) Van egy régóta dédelgetett horgolt sapka mintám, amiről úgy hiszem, hogy megkreált állapotában még talán fel is tenném a fejemre, csak valahogy sosem jut idő az elkészítésére... Aztán most, amikor egyre jobban kezdtem érezni, hogy visszavonhatatlanul közeledik a tél (olyan augusztus vége környékén nyilalt belém ez először), megszületett az ötlet: ha már nekem nincs is, kapjanak a babák sapkát - legalább az ő fülük ne fázzon. :) 

Így készültek a sapis ajtódíszek, koszorúk:
a hóemberes szalvétagyűrű-szett:

és Galagonya, a karácsonyi nyuszilány:


Aztán ebben a nagy sapkakészítési lázban, mint azt persze titkon reméltem  is, megjött a kedvem, hogy mégis legyen egy sapkám nekem is. És lett is, bár nem a régi álmot horgoltam meg, hanem kötöttem egy sapit. Sőt, még kesztyűt is kötöttem hozzá! De ezekről majd egy másik bejegyzésben... :)

6 megjegyzés:

Julcsi írta...

Ah! Nem jutott más szó eszembe: behalok!:))))) (Bocsi, tudom, hogy béna!)

Hegemony77 írta...

Nagyon cukik! Jó ötlet volt!

Kála írta...

Imádnivalóak :-)!

Betka írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Betka írta...

Csuda-tündérek lettek :)
Kedves Hekka!
Szeretnék Neked is továbbadni egy virtuális díjat. Ha elfogadod tőlem, a részletekért kérlek nézz be hozzám! http://betkakucko.blogspot.hu/2012/10/dijat-kaptam.html

Ingrida írta...

Very nice !!!