2011. február 15., kedd

Pár mondat a múlt hétről...

A múlt héten is éltem, csak egy kicsit sűrűn, úgyhogy a blogolás már igazán luxus lett volna. Jól el is fáradtam a végére... (...hagyok egy kis szünetet az "ó, te szegény" keztedű sajnálatok elmotyogására... ....még egy kicsit...) De újra itt vagyok, friss lendülettel! :)

Remekül kezdődött amúgy a hetem, mert Aledi tünemény babája megérkezett hozzánk! (Drága barátnőm, most csukd be a szemed, mert hamarosan a te kislányod szeretném vele megörvendeztetni, meg azért persze téged is...)


Szóval csak átmeneti szállást adhatunk ennek a cukornak, úgyhogy ha nem nyerem meg a nyári manót, akkor megint Aledi-baba nélkül maradunk... de úgy meg minek élni... :)))))

A hét második felét pedig elborították a bárányfelhők. Szórványokban előfordultak a legkülönbözőbb helyeken: pl. a kanapén, gyerekszobában, csapatokban pedig szinte mindent elborítottak, pl. a konyhaasztalt.


Igaz, ez a kép tavaly készült, de kb. ugyanígy éreztem magam. :)

Készül az új "tavaszi kolllllekcióóóó" is. Gőzerővel. (Néha tényleg úgy érzem, hogy én vagyok a szövő Dzsenni horgolási programra kapcsolva.)

És még mindez nem volt elég... nem. Beneveztem a fonalshop játékára is Levendula nyuszimmal. Nagy port nem szeretnék verni körülötte, nagyobb a kíváncsiságom annál... Na durr bele. :)



8 megjegyzés:

BCili írta...

Szövő Dzsenni, nagyon jó a hasonlat! mindenkinek megvan a maga keresztje :) Nálad bárányok, nálunk cipők mindenhol, na jó már csináltam nekik dobozt.

Mák írta...

Nagyon helyes a babád, a barisznyáid!!!:)Különben én csak kettőben te tervezek barisznyát mákos változatban készíteni a gyerkőceimnek:D:D:D:D:D...Látta ilyesminek egy másik elkészítési módját, azt gondoltam kivitelezni, de most szöget ültettél...:D:D:D:D:D.....ez is nagyon helyes!!!Majd meglátjuk....mondjuk titkosan szeretném, de nem tudom mi lesz belőle..

Hegemony77 írta...

Nagyon édesek azok a barikák!

Mesi írta...

Nagyon tuti ez a barisznyák, milyen jó ötlet! És aranyos is! Nagyon tetszik!
Na és az arcuk!
:))))

En írta...

Jajj, hogy azok a bárányok milyen aranyosak! :)

Aledi írta...

Nahát, ez a barisznya! :)
Jelzem katicád nagy becsben van tartva, pihe-puha takaróval takargatva, és már iskolába is járt :)

krisz írta...

Édesek ezek a bárányok!És nagyon szépek!

hekka írta...

Köszi szépen!

Cili, magunknak faragtuk. :)))

Mák, titkosan nálunk nem lehet semmit. Még a Mikulás is jól megizzadt. Kíváncsi vagyok, mit sütsz ki! :)

Hegemony77, köszi! :)

Mesi, köszi szépen! Az arcukkal tényleg sokat bíbelődöm, pedig csak pár öltés. :)

En, köszi szépen. :)

Aledi, köszi, a lánykádnak puszi! :)

Krisz, köszi szépen! :)